Skip to content

Klassisk hvidt, modige farver, kulørt tapet eller noget helt fjerde...

Mulighederne er mange, her er er lidt inspiration og billeder fra kundeopgaver

Stilren entré med få midler

Den lille entré i lejligheden, fremstår stilren, varm og indbydende med messing knager, den komplimentære vægfarve og kontrasten til det hvide træværk.

Støvet blå der changere i lyset

I det her køkken, bliver det smukke træværk i den lille karnap tydligt fremhævet i kontrast til væggene. Her er malet med en flot støvblå der changere i dagslyset. Gulvet blev desuden slebet og oliet sort, resultatet ses på første billede.

Kolonihave på 4 sal

Værelset i denne lejlighed har fået et flot udtryk med rolige naturfarver og et smukt tapet. Farver og tapet går igen på de gamle skabslåger, her emmer af ro, hygge og kolonihave.

Lys råhvid

Klassisk hvid der aldrig går af mode og stadig er blandt de mest populære valg. Står flot med træværk malet i hvid ral9010.

Gåsedun

Når du vælger hvide vægge og hvidt træværk, så er det vigtigt at vælge nuancer der matcher i farveskala. Hvis træværk malles hvidt med gulligt skær, så må vægge ikke være helt hvide, det vil få træværk til at se snavset ud.

Æggeskalshvid

Varme hvide nuancer er blevet mere populære de sidste år. Nuancer some æggehvid og beige toner vinder mere og mere ind i de danske hjem.

Hvid mos

Hvid med grønlige toner der giver masser af varme. Nuancen changere smukt i forskellige lyssætninger.

Washed linen

Skøn gylden, gråbeige nuance med masser af varme og karakter. Står rigtig flot til hvidt træværk og lyse lofter.

Lys råhvid - S 0500-N

Gåsedun - 0901-G93Y

RAL: 9010

Jotun - æggehvid - 1001

Jotun: Timeless - Flugger: Hvid mos

Washed linen - 10679